Naturen och människan : introduktion till ekologin och miljövården
ISBN9789173827591
Upplaga6
FormatHäftad
FörfattareLennart Andersson
Publiceringsår2000-05-15
FörlagHallgren & Fallgren
Antal sidor158
SpråkSvenska

Häftad • 2000-05-15

Naturen och människan : introduktion till ekologin och miljövården

av Lennart Andersson

 • ISBN: 9789173827591
 • Upplaga: 6
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2000-05-15
 • Förlag: Hallgren & Fallgren
 • Antal sidor: 158
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johan W
  109 kr

  Bra skick

Om Naturen och människan : introduktion till ekologin och miljövården

Boken Naturen och människan : introduktion till ekologin och miljövården släpptes år 2000 och är skriven av Lennart Andersson.

Den består av 158 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Hallgren & Fallgren.

Köp Naturen och människan : introduktion till ekologin och miljövården begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

NATUREN OCH MÄNNISKAN är en bok om vår livsmiljö i ett helhetsperspektiv. Den börjar med hur livet har utvecklats och anpassats på jorden under naturliga betingelser. Därefter beskrivs hur människan har gripit in i och påverkat miljön. Människans livsmiljö har blivit allt mer onaturlig. Boken ger aktuella uppgifter om de stora miljöproblemen i vår tid: ozonuttunningen, växthuseffekten, försurningen, miljögifterna etc. Den informerar också läsaren om det senaste inom jordbruk och skogsbruk samt ger förslag till lösningar på miljöproblemen, och hur vårt samhälle kan bli ett kretsloppssamhälle. I boken tas även upp Agenda 21, Det Naturliga Steget och arbete för Ett Hållbart Sverige. Denna 6:e upplaga har uppdaterats med många nya forskningsrön och miljöhändelser.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 109 kr