Näthandel A Fakta och uppgifter
ISBN9789147074655
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareAnders Pihlsgård, Bo Skandevall
Publiceringsår2004-08-31
FörlagLiber AB
Antal sidor192
SpråkSvenska

Häftad • 2004-08-31

Näthandel A Fakta och uppgifter

av Anders Pihlsgård och Bo Skandevall

 • ISBN: 9789147074655
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-08-31
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jessica Å
  159 kr

  Ny

 • Johan J
  259 kr

  Ny

Om Näthandel A Fakta och uppgifter

Boken Näthandel A Fakta och uppgifter släpptes år 2004 och är skriven av Anders Pihlsgård och Bo Skandevall.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Näthandel A Fakta och uppgifter begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

H2000 E-handel A har konsumentperspektivet som utgångspunkt, men avslutar med att ta upp e-handeln ur ett företagarperspektiv. Läs mer Boken har följande kännetecken: - Ger en övergripande introduktion till e-handel - Gör eleverna till medvetna Internetanvändare - Utvecklar förmågan att hitta nya affärsmöjligheter via Internet - Orienterar om vilka transport- och miljövinster som kan uppnås via e-handel - Ger kunskap om vilka rättsregler som styr e-handeln Förutsättningarna för den elektroniska handeln förändras fort. En del av det som var nytt i e-handelns barndom känns redan som självklarheter. Boken har därför kraftigt omarbetats i sin fjärde upplaga. Faktatexter, sifferunderlag, webbadresser, illustrationer och övningsuppgifter har fått en uppfräschning. Samtidigt har ett antal nya avsnitt tillkommit, till exempel källkritik vid informationssökning, betalning av tjänster på nätet, säkerhet, virus, brandväggar och dataintrång. Lärarhandledningen innehåller kommentarer och pedagogiska tips till både faktatext och uppgifter i respektive kapitel. Här finns också PowerPoint-underlag, provuppgifter och lösningar till provuppgifterna. På den tillhörande cd:n finns PowerPoint-bilder, prov och lösningar till prov med möjlighet att göra tillägg eller justeringar i de digitala. Till fakta-och övningsboken hör ett Lösningshäfte med svar på lärobokens övningar. Om författarna Författare är Anders Pihlsgård - konsult och gymnasielärare i ekonomiska ämnen, Bo Skandevall - gymnasielärare i handels- och dataämnet samt upphovsman till de nationella kursplanerna för Näthandel A-C.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..