Narkotikamissbruk : debatt, behandling och begrepp
ISBN9789144052120
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareKerstin Svensson, Eva Johnsson, Leili Laanemets
Publiceringsår2009-04-24
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor186
SpråkSvenska

Häftad • 2009-04-24

Narkotikamissbruk : debatt, behandling och begrepp

av Kerstin Svensson, Eva Johnsson och Leili Laanemets

 • ISBN: 9789144052120
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-04-24
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 186
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mona T
  209 kr

  Bra skick

 • Johanna W
  239 kr

  Bra skick

Om Narkotikamissbruk : debatt, behandling och begrepp

Boken Narkotikamissbruk : debatt, behandling och begrepp släpptes år 2009 och är skriven av Kerstin Svensson, Eva Johnsson och Leili Laanemets.

Den består av 186 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Narkotikamissbruk : debatt, behandling och begrepp begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I såväl narkotikadebatt som i möten med personer som använder narkotika återkommer vissa företeelser och begrepp. Innebörd och mening tas många gånger för givna, vilket ofta leder till en bristfällig och onyanserad förståelse av fenomenet. Denna bok diskuterar, problematiserar och analyserar en rad centrala frågor inom narkotikamissbruk ur samhällsvetenskapliga perspektiv. Här diskuteras den svenska narkotikapolitikens födelse, och behandling av missbrukare ges en grundlig genomgång. Vilka faktorer är viktiga för att bryta missbruk? Finns det skillnader mellan kvinnor och män? Hur avspeglas olikheter i kommunikationsstil och språk i behandlingsprocessen? Speciell uppmärksamhet ägnas åt två av de mest använda begreppen inom socialt arbete med missbrukare: motivationsarbete och återfall. Därutöver diskuteras läkemedelsassisterad behandling och hur den kan utformas. Avslutningsvis fördjupas diskussionen kring svårigheter och möjligheter i behandling av missbruk.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr
 Letar efter nypriser..