Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition
ISBN9789147105205
Upplaga6
FormatHäftad
FörfattareLillemor Abrahamsson, Agneta Andersson, Gerd Nilsson
Publiceringsår2013-07-17
FörlagLiber AB
Antal sidor480
SpråkSvenska

Häftad • 2013-07-17

Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition

av Lillemor Abrahamsson, Agneta Andersson och Gerd Nilsson

  • ISBN: 9789147105205
  • Upplaga: 6
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2013-07-17
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 480
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Jennie S
    300 kr

    Ny

Om Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition

Boken Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition släpptes år 2013 och är skriven av Lillemor Abrahamsson, Agneta Andersson och Gerd Nilsson.

Den består av 480 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 300 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka. Denna sjätte upplaga innehåller flera nya och uppdaterade kapitel.Läs merBoken presenterar bland annat:- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning- Idrottsnutrition- Kostsociologi och modedieter- Uppdaterade näringsrekommendationerFörutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok. De 20 författarna – några fler än tidigare och många nytillkomna sedan förra upplagan – är alla erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.Om författarnaLillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 300 kr