Närhet och distans
ISBN9789144010205
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattarePål Repstad
Publiceringsår1999-02-25
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor191
SpråkSvenska

Häftad • 1999-02-25

Närhet och distans

av Pål Repstad

 • ISBN: 9789144010205
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1999-02-25
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 191
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Carina P
  89 kr

  Bra skick

Om Närhet och distans

Boken Närhet och distans släpptes år 1999 och är skriven av Pål Repstad.

Den består av 191 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Närhet och distans begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 89 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I denna praktiskt inriktade bok om kvalitativ metod tar författaren upp frågor kring observation, intervju och dokumentanalys. Han beskriver också hur man kan analysera data och strukturera en forskningsrapport. Ett kapitel ägnas åt utvärderingsforskning. I denna tredje upplaga har texten genomgående reviderats och mer material har tillkommit om praktisk analys och om tolkning av kvalitativa data. Även forskningsetiska frågor har fått ett större utrymme. Närhet och distans är praktiskt inriktad och ger konkreta råd och idéer. Språket är därför enkelt och rakt på sak. Boken är mycket användbar i främst metodkurser på grundnivå, men den är också lämplig som komplement på högre nivåer. Tredje upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 89 kr