När kemin stämmer : samtal om kemiska samband
ISBN9789144084091
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareRoger Lindegren
Publiceringsår2013-01-31
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor261
SpråkSvenska

Häftad • 2013-01-31

När kemin stämmer : samtal om kemiska samband

av Roger Lindegren

 • ISBN: 9789144084091
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-01-31
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 261
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Malin G
  209 kr

  Bra skick

 • Terese O
  309 kr

  Bra skick

Om När kemin stämmer : samtal om kemiska samband

Boken När kemin stämmer : samtal om kemiska samband släpptes år 2013 och är skriven av Roger Lindegren.

Den består av 261 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp När kemin stämmer : samtal om kemiska samband begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kemi är inte allt, men allt är kemi!Sofia brukar ta vägen förbi sin farfar. En dag kommer samtalet in på vattnet i hennes dricksglas. Var kommer det ifrån? Hur gammalt är det? Varför är det genomskinligt? Under flera månader har Sofia och hennes farfar fullt upp med att reda ut alla sina frågor – för det dyker hela tiden upp nya! När de kommit så långt att Sofia vet vad som händer i henne när hon dricker vattnet, ja då har de hunnit prata igenom allt möjligt viktigt – och oviktigt. Allt hänger på något vis ihop med allt. Och även om inte kemi är allt, är allt kemi!I dagens samhälle är det svårt att följa med i debatten om näring och kost, om nya motorbränslen och klimatpåverkan, utan att ha en viss inblick i kemi. Samtidigt utgör kemins matematiska form ofta en barriär som avskräcker många människor från att försöka förstå.Denna bok är ett försök att närma sig centrala kemiska resonemang i romanens och dialogens form, helt frikopplat från matematik. De viktiga begreppen förklaras utifrån vardagliga frågeställningar.Boken förutsätter inga förkunskaper i ämnet och kan användas som introduktion, inspiration och repetition till kemi på gymnasienivå och grundläggande universitetsnivå. Den lämpar sig även för lärarutbildning samt fortbildning av lärare.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr
 Letar efter nypriser..