Mystik och andlighet : kritiska perspektiv
ISBN9789175042596
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMattias Dahlén, Dan Larhammar
Publiceringsår2013-04-04
FörlagDialogos Förlag
Antal sidor255
SpråkSvenska

Häftad • 2013-04-04

Mystik och andlighet : kritiska perspektiv

av Mattias Dahlén och Dan Larhammar

 • ISBN: 9789175042596
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-04-04
 • Förlag: Dialogos Förlag
 • Antal sidor: 255
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 1 säljare -37% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Shirin A
  209 kr

  Ny

Om Mystik och andlighet : kritiska perspektiv

Boken Mystik och andlighet : kritiska perspektiv släpptes år 2013 och är skriven av Mattias Dahlén och Dan Larhammar.

Den består av 255 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Dialogos Förlag.

Köp Mystik och andlighet : kritiska perspektiv begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 89 kr (37%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Att definiera sig som andlig men inte religiös har blivit allt vanligare under efterkrigstiden och är en inställning vi ofta förknippar med new age eller nyandlighet. Medan religion för tankarna till förstelnade institutioner, rigida normer och yttre auktoritet, ses andlighet istället som ett individuellt och kreativt förhållande till högre makter och olika religiösa traditioner. Med detta är inte nödvändigtvis någonting nytt, utan snarare ett förhållande till religion som vuxit fram under lång tid. I boken spåras dessa tendenser tillbaka genom historien. Bokens olika författare erbjuder religions- och naturvetenskapliga perspektiv på mystiska, esoteriska och andliga traditioner, med fokus på det samtida Europa och Nordamerika. Såväl forskningen som samtida företeelser skärskådas. Bokens tio författare är framstående forskare i religionshistoria och andra ämnen, verksamma vid universitet och högskolor i Sverige och utomlands.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 150 kr   Spara 37% mot nypris
Ny från 239 kr