Musikvetenskap för förskolan
ISBN9789127132344
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareCecilia Ferm Thorgersen, Anna Ehrlin, Claes Ericsson, Maria Calissendorff, Sevn-Erik Holgersen
Publiceringsår2012-05-21
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor190
SpråkSvenska

Inbunden • 2012-05-21

Musikvetenskap för förskolan

av Cecilia Ferm Thorgersen, Anna Ehrlin, Claes Ericsson, Maria Calissendorff och Sevn-Erik Holgersen

 • ISBN: 9789127132344
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2012-05-21
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 190
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -22% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Vasiliki V
  309 kr

  Bra skick

Om Musikvetenskap för förskolan

Boken Musikvetenskap för förskolan släpptes år 2012 och är skriven av Cecilia Ferm Thorgersen, Anna Ehrlin, Claes Ericsson, Maria Calissendorff och Sevn-Erik Holgersen.

Den består av 190 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Musikvetenskap för förskolan begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 87 kr (22%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Musikvetenskap för förskolan presenterar den mångfasetterade kunskap som finns om barn och musik. Barn som börjar förskolan har många erfarenheter av musik. Redan i fosterlivet har barnen hört musik och sång, som riktigt små har de blivit lugnade och tröstade av vaggvisor och de känner väl igen den musik de hört ofta. I förskolans läroplan tydliggörs också musikens stora betydelse, både som mål och medel i verksamheten.Bokens kapitel samlas i tre delar: Perspektiv på musik i förskolan, Musikdidaktik i förskolan samt Musikaliska fältstudier i förskolan. En rad framstående musikforskare har bidragit med inspirerande texter.Musikvetenskap för förskolan vänder sig till blivande förskollärare, personal i förskolan samt föräldrar och andra som möter barn i förskoleåldern.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 309 kr   Spara 22% mot nypris
Ny 396 kr