Muntligt i klassrummet : om tal, samtal och bedömning
ISBN9789144054704
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnne Palmer
Publiceringsår2010-10-27
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor191
SpråkSvenska

Häftad • 2010-10-27

Muntligt i klassrummet : om tal, samtal och bedömning

av Anne Palmer

 • ISBN: 9789144054704
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-10-27
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 191
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

321 kr

Ej tillgänglig

359 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -69% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Madeleine G
  159 kr

  Bra skick

 • Henrik S
  209 kr

  Bra skick

Om Muntligt i klassrummet : om tal, samtal och bedömning

Boken Muntligt i klassrummet : om tal, samtal och bedömning släpptes år 2010 och är skriven av Anne Palmer.

Den består av 191 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Muntligt i klassrummet : om tal, samtal och bedömning begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 221 kr (69%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur leder läraren bäst ett helklassamtal? Vad betyder de instruktioner läraren ger för elevers agerande vid smågruppssamtal, och vilket socialt spel pågår mellan elever vid grupparbete? I den här boken diskuterar författaren klassrummets tal och samtal med fokus på elevers möjligheter till språkutveckling och lärande. Inte minst diskuteras frågan om vad som krävs för att elevernas förberedda tal ska bli verkligt meningsfulla inslag i undervisningen. Läsaren får ta del av både teoretisk kunskap om den muntliga kommunikationen och levande exempel ur klassrumsverkligheten. I den avslutande delen av Muntligt i klassrummet presenteras en modell för analys och bedömning av elevers muntliga presentationer. Författaren tillämpar modellen på sex autentiska elevanföranden som dels finns presenterade i boken, dels inspelade på den medföljande ljud-cd:n. Boken vänder sig till blivande och verksamma lärare i svenska och andra skolämnen på gymnasiet och i grundskolans senare årskurser.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 100 kr   Spara 69% mot nypris
 Letar efter nypriser..