Motorisk utveckling : nyare perspektiv på barns motorik
ISBN9789144029665
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2004-01-28
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor97
SpråkSvenska

Häftad • 2004-01-28

Motorisk utveckling : nyare perspektiv på barns motorik

 • ISBN: 9789144029665
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-01-28
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 97
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

249 kr

Ej tillgänglig

319 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -16% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Erik E
  209 kr

  Ny

Om Motorisk utveckling : nyare perspektiv på barns motorik

Boken Motorisk utveckling : nyare perspektiv på barns motorik släpptes år 2004.

Den består av 97 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Motorisk utveckling : nyare perspektiv på barns motorik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 40 kr (16%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kännedom om motorik är viktigt för alla som arbetar med barn eftersom man måste kunna ge barn utmaningar som motsvarar deras färdigheter. Kunskapen om hur den motoriska utvecklingen går till är i dag stor, men är mindre när det gäller varför denna utveckling sker. Syftet med den här boken är i första hand att ge en teoretisk grund inom ämnesområdet motoriskt beteende. Boken presenterar teorier om motorisk utveckling och introducerar också ny kunskap baserad på teorier om dynamiska system. Författarna argumenterar för att motorisk utveckling är detsamma som motoriskt lärande och diskuterar hur en rad faktorer bidrar till att påverka utvecklingen. Boken behandlar också motoriska svårigheter och diskuterar olika former av åtgärder. Boken vänder sig i första hand till de yrkesgrupper som arbetar direkt med barn, dvs. förskollärare, lärare, sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr   Spara 16% mot nypris
 Letar efter nypriser..