Motiverande samtal i hälso-och sjukvården
ISBN9789188099600
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2016-02-24
FörlagGothia Kompetens
Antal sidor112
SpråkSvenska

Häftad • 2016-02-24

Motiverande samtal i hälso-och sjukvården

  • ISBN: 9789188099600
  • Upplaga: 3
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2016-02-24
  • Förlag: Gothia Kompetens
  • Antal sidor: 112
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Motiverande samtal i hälso-och sjukvården

Boken Motiverande samtal i hälso-och sjukvården släpptes år 2016.

Den består av 112 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gothia Kompetens.

Köp Motiverande samtal i hälso-och sjukvården begagnad från en annan stundent hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 158 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Motiverande samtal, MI (motivational interviewing), passar i alla sammanhang när man vill stimulera en annan person att förändra ett beteende. MI-metoden är evidensbaserad och används idag på hela livsstilsområdet. Här får läsaren en lättillgänglig introduktion av MI med teoretisk grund, steg-för-steg-anvisningar för tillämpningen och många praktiska exempel i dialogform.Bokens exempel utgår huvudsakligen från de fyra ohälsosamma levnadsvanor som omfattas av Socialstyrelsens Nationella riktlinjer för sjukdomsförebyggande metoder, samt övervikt:• tobaksbruk• ohälsosamma matvanor• otillräcklig fysisk aktivitet• riskbruk av alkohol.I denna upplaga finns även nya delar som beskriver användning av MI vid samtal med människor som av olika skäl har svårigheter att förstå och kommunicera, samt i psykiatrin. MI – motiverande samtal vänder sig till praktiker inom hälso- och sjukvård och friskvård samt till studerande på vårdutbildningar.Om författarenBarbro Holm Ivarsson, leg. psykolog, är medlem i International Motivational Interviewing Network of Trainers (MINT). Hon är en efterfrågad konsult och utbildare samt författare till många böcker, filmer och utbildningsprogram om MI. Läs mer på www.barbroivarsson.se.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..