Möten i mångfaldens skola : interkulturella arbetsformer och nya pedagogiska utmaningar
ISBN9789144054902
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareNabila Alfakir, Mikael Demetri, Pirjo Lahdenperä, Angelina Dimiter-Taikon
Publiceringsår2010-01-29
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor202
SpråkSvenska

Häftad • 2010-01-29

Möten i mångfaldens skola : interkulturella arbetsformer och nya pedagogiska utmaningar

av Nabila Alfakir, Mikael Demetri, Pirjo Lahdenperä och Angelina Dimiter-Taikon

 • ISBN: 9789144054902
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-01-29
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 202
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -42% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Josefine K
  199 kr

  Bra skick

 • Joselin V
  239 kr

  Ny

Om Möten i mångfaldens skola : interkulturella arbetsformer och nya pedagogiska utmaningar

Boken Möten i mångfaldens skola : interkulturella arbetsformer och nya pedagogiska utmaningar släpptes år 2010 och är skriven av Nabila Alfakir, Mikael Demetri, Pirjo Lahdenperä och Angelina Dimiter-Taikon.

Den består av 202 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Möten i mångfaldens skola : interkulturella arbetsformer och nya pedagogiska utmaningar begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 144 kr (42%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I den här boken beskriver författarna innovativa interkulturella utmaningar för dagens mångkulturella skola. Alla bidrag har det gemensamt att de utgår från mångfald som bas för utveckling av både undervisning och skolutveckling. Mot bakgrund i ett starkt engagemang och vilja att förbättra, utveckla och stärka dagens mångkulturella skola skriver författarna bl.a. om:lärares interkulturella attityder och kompetensermångkulturella utmaningar för gymnasieskolanföräldramöten på mångkulturella skolordidaktik för språk- och kunskapsutvecklingelevers tankar om musik och musikämnet i skolanrörelsen Gatans Röst och Ansikte som förebild och folkbildningnya tankar för förbättrad skolgång för romska barnutmaningar för framtidens mångkulturella skola. Boken vänder sig till lärarstudenter och verksamma lärare som vill utveckla sina kunskaper om interkulturell pedagogik och didaktik. Även andra som är intresserade av skolutveckling och mångfald, som skolledare, rektorer, kommunala utvecklingsledare, skolpolitiker, skoladministratörer m.fl. kan genom denna bok öka sin pedagogiska kompetens och därigenom skapa bättre förutsättningar för en mer samhällsförankrad och nutidsorienterad skolverksamhet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 199 kr   Spara 42% mot nypris
Ny från 343 kr