Mot bättre vetande i matematik
ISBN9789144019192
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareAndrejs Dunkels, Bengt Klefsjö, Ingemar Nilsson, Reinhold Näslund, Kerstin Vännman
Publiceringsår2002-03-01
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor214
SpråkSvenska

Häftad • 2002-03-01

Mot bättre vetande i matematik

av Andrejs Dunkels, Bengt Klefsjö, Ingemar Nilsson, Reinhold Näslund och Kerstin Vännman

 • ISBN: 9789144019192
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-03-01
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Antal sidor: 214
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Daniel W
  134 kr

  Bra skick

 • Mimi L
  139 kr

  Ny

 • Joachim S
  159 kr

  Bra skick

 • Lenny N
  159 kr

  Ny

Om Mot bättre vetande i matematik

Boken Mot bättre vetande i matematik släpptes år 2002 och är skriven av Andrejs Dunkels, Bengt Klefsjö, Ingemar Nilsson, Reinhold Näslund och Kerstin Vännman.

Den består av 214 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Mot bättre vetande i matematik begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 134 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

När man studerar vid universitet och högskola är det viktigt att man har grundläggande matematiska begrepp aktuella och att man har en viss färdighet i att hantera matematiska uttryck och symboler. Denna bok är utformad för att underlätta en repetition och kunskapsinhämtning av viktiga matematiska moment. De flesta av dessa ingår normalt i kurserna i matematik på grundskola och gymnasieskola. Bland de begrepp som tas upp i denna kraftigt reviderade upplaga av boken finns allmän räknefärdighet, ekvationer, polynom, rötter, olikheter, potenser och logaritmer, trigonometri, kurvritning, derivator, integraler och komplexa tal.Materialet är uppbyggt kring korta genomgångar och exempel åtföljda av övningar. De allra flesta kapitlen avslutas, liksom hela boken, med blandade uppgifter. Genom sin uppläggning lämpar sig boken väl för såväl lärarledd undervisning som självstudier. Boken har under många år använts som repetitionsmaterial inför högskolestudier vid flera av landets universitet och högskolor. Den har också flitigt utnyttjats för självstudier vid olika typer av kompetensutveckling. Författarna, som alla varit verksamma vid Luleå tekniska universitet under många år, har lång erfarenhet från läromedelsproduktion och undervisning på olika stadier. Samtliga är kända som duktiga lärare och har fått olika typer av utmärkelser för sin undervisningsskicklighet.Tredje upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 134 kr