Modern produktionsteknik Del 2
ISBN9789147052264
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareLennart Hågeryd
Publiceringsår2006-01-16
FörlagLiber AB
Antal sidor480
SpråkSvenska

Häftad • 2006-01-16

Modern produktionsteknik Del 2

av Lennart Hågeryd

 • ISBN: 9789147052264
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-01-16
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 480
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Fredrik T
  259 kr

  Bra skick

Om Modern produktionsteknik Del 2

Boken Modern produktionsteknik Del 2 släpptes år 2006 och är skriven av Lennart Hågeryd.

Den består av 480 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Modern produktionsteknik Del 2 begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Modern produktionsteknik del 1 och 2 är avsedda för grundkurser i produktionsteknik vid ingenjörs- och civilingenjörsutbildningar. I tillämpliga delar kan böckerna även användas på andra utbildningar som har behov av kunskaper inom produktionsteknik.Läs merHuvudsyftet med böckerna är att beskriva bakomliggande teorier och samband, och med belysande exempel öka förståelsen för produktionstekniska villkor och möjligheter.Modern produktionsteknik är uppdelad i två delar:Del 1: Grundläggande verkstadstekniska bearbetningsmetoder och mätteknik.Det 2: Verkstadsteknisk automatisering och datorstöd inom det produktionstekniska området.Den matematik och materiallära som läses vid ingenjörsutbildningen är tillräcklig för att tillgodogöra sig innehållet.Böckerna kan läsas var och en för sig, men det underlättar förståelsen om kursplanen tillåter att båda böckerna används för hela utbildningen i produktionsteknik.Varje kapitel avslutas med repetitionsfrågor och i förekommande fall även beräkningsuppgifter. Detta gör att böckerna även är lämpliga för självstudier.Om författarnaLennart Hågeryd, Stefan Björklund och Matz Lenner är eller har varit verksamma som lärare inom produktionsteknik vid Tekniska Högskolan i Linköping.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr