Modern mikroekonomi : marknad, politik och välfärd
ISBN9789144097480
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareAndreas Bergh, Niklas Jakobsson
Publiceringsår2014-08-20
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor448
SpråkSvenska

Häftad • 2014-08-20

Modern mikroekonomi : marknad, politik och välfärd

av Andreas Bergh och Niklas Jakobsson

 • ISBN: 9789144097480
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-08-20
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 448
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -79% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Charlotte H
  201 kr

  Bra skick

Om Modern mikroekonomi : marknad, politik och välfärd

Boken Modern mikroekonomi : marknad, politik och välfärd släpptes år 2014 och är skriven av Andreas Bergh och Niklas Jakobsson.

Den består av 448 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Modern mikroekonomi : marknad, politik och välfärd begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 450 kr (79%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken ger en pedagogisk och detaljerad genomgång av den mikroekonomi som varit nationalekonomins kärna under snart 100 år: utbud och efterfrågan, nyttoteori och vinstmaximering. Men författarna sätter också in teorin i ett större sammanhang, där institutioner, beteendeekonomi och politik beaktas och analyseras. Målet är att skapa förståelse för hur marknadsekonomin fungerar, men även att ge läsaren verktyg för att analysera statens roll i samhället och vilka institutioner som krävs för att en fungerande marknadsekonomi ska uppstå. Denna fjärde upplaga har reviderats och uppdaterats genomgående. Förutom att många övningar med lösningar har lagts till och gjorts om, har avsnitt i flera kapitel omarbetats och exempel har bytts ut och lagts till.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 122 kr   Spara 79% mot nypris
Ny 572 kr