Modern logistik - för ökad lönsamhet
ISBN9789147086771
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareBjörn Oskarsson, Håkan Aronsson, Bengt Ekdahl
Publiceringsår2006-11-28
FörlagLiber AB
Antal sidor328
SpråkSvenska

Häftad • 2006-11-28

Modern logistik - för ökad lönsamhet

av Björn Oskarsson, Håkan Aronsson och Bengt Ekdahl

 • ISBN: 9789147086771
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-11-28
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 328
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Natalie P
  131 kr

  Ny

 • Andreas A
  138 kr

  Bra skick

 • Mikael G
  158 kr

  Bra skick

 • Johan W
  179 kr

  Bra skick

 • Lovisa B
  259 kr

  Bra skick

Om Modern logistik - för ökad lönsamhet

Boken Modern logistik - för ökad lönsamhet släpptes år 2006 och är skriven av Björn Oskarsson, Håkan Aronsson och Bengt Ekdahl.

Den består av 328 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Modern logistik - för ökad lönsamhet begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 131 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Med ökad konkurrens och pressade marginaler blir logistiken allt viktigare för enskilda företag och kedjor av företag. Modern logistik handlar om hur logistiken aktivt kan bidra till högre lönsamhet. Läs mer Tanken med denna bok är att dels visa hur det är möjligt att höja leveransservicen till kunderna och samtidigt minska kostnaderna för logistikaktiviteterna, dels beskriva konkreta verktyg och metoder för analys och förbättring av logistiken. Boken ger alltså både en helhetsförståelse för logistik och användbara verktyg för att kunna jobba med förändring av flöden och processer. Modern logistik är skriven med ett enkelt språk. Dessutom innehåller den många figurer och illustrerande exempel. Den femte upplagan (2021) är grundligt reviderad: vissa avsnitt har helt skrivits om, andra har fått ny struktur för att klargöra budskapet bättre. Som en följd av logistikens allt viktigare roll i samhället har särskild vikt lagts vid de avsnitt som behandlar logistik utanför det enskilda företaget. Del 1 Företagets logistiksystem ger en övergripande förståelse för hur flödena i företagets olika delar samverkar. Del 2 Logistik i ett vidare perspektiv beskriver dels hur företag kan samverka logistiskt i så kallade supply chains, dels logistik ur ett samhällsperspektiv, kopplat till områden som sjukvård och hållbarhet. Del 3 Logistikverktygen presenterar olika verktyg och metoder för att analysera och förbättra logistiken. Om författarna Björn Oskarsson, Bengt Ekdahl och Håkan Aronsson har i cirka 30 år varit verksamma vid avdelningen Logistik vid Linköpings Tekniska Högskola. Författarna har tidigare arbetat inom industri och offentlig sektor. Förutom undervisning på universitetsnivå har de också under lång tid bedrivit utbildning såväl företagsinternt som för utbildningsföretag.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 131 kr