Modell och verklighet Kemi 2/B lärobok, andra upplagan
ISBN9789127409828
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareAnna Peterson, Björn Lüning, Stefan Nordlund, Lars Johan Norrby
Publiceringsår2009-02-03
FörlagNatur & Kultur
Antal sidor280
SpråkSvenska

Häftad • 2009-02-03

Modell och verklighet Kemi 2/B lärobok, andra upplagan

av Anna Peterson, Björn Lüning, Stefan Nordlund och Lars Johan Norrby

 • ISBN: 9789127409828
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-02-03
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Antal sidor: 280
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Andrea F
  159 kr

  Bra skick

 • Anne H
  159 kr

  Bra skick

 • Monica H
  459 kr

  Bra skick

 • Johan L
  459 kr

  Bra skick

Om Modell och verklighet Kemi 2/B lärobok, andra upplagan

Boken Modell och verklighet Kemi 2/B lärobok, andra upplagan släpptes år 2009 och är skriven av Anna Peterson, Björn Lüning, Stefan Nordlund och Lars Johan Norrby.

Den består av 280 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur.

Köp Modell och verklighet Kemi 2/B lärobok, andra upplagan begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det går att behålla elevernas upptäckarglädje! I Modell och verklighet får eleverna de kemiska modeller och verktyg de behöver för att kunna förstå och analysera sin omvärld. På ett enkelt och roligt sätt ökar serien elevernas förståelse samtidigt som den ger inspiration till ytterligare kunskapssökande. Det gör att Modell och verklighet är ett tryggt val. Innehållet i Modell och verklighet stämmer väl överens med ämnesplanen och det centrala innehållet i Gy2011. Böckerna är försedda med moderna fotografier och illustrationer som förstärker texternas innehåll. Sambandet mellan modeller och verkligheten går som en röd tråd genom boken. Vardagsfenomen kopplas samman med teori på ett elevnära och resonerande sätt. Det gör att texterna upplevs som både lättlästa och lättillgängliga. I läroböckerna finns rikligt med lösta uppgifter som är lätta att förstå och det erbjuds många tillfällen för eleverna att diskutera samt presentera sina nyvunna kunskaper. Lärarhandledningarna Här får läraren både teoretiskt och praktiskt stöd för sin undervisning: didaktiska kommentarer och tips, förslag på demonstrationsförsök, riktlinjer för riskbedömning, historiska fakta och förkunskapstester. Även ledtrådar till lärobokens övningar samt Tänkvärt-uppgifterna finns här, liksom många bra förslag på elevexperiment. Digitalbok Digitalboken är den tryckta bokens digitala motsvarighet. Den har sökbart innehåll, länkad innehållsförteckning och bokmärkning. Använd gärna digitalboken för genomgångar i klassrummet med en projektor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr