Miljöriskanalys
ISBN9789144054827
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2009-03-23
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor352
SpråkSvenska

Häftad • 2009-03-23

Miljöriskanalys

 • ISBN: 9789144054827
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-03-23
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 352
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria K
  309 kr

  Bra skick

Om Miljöriskanalys

Boken Miljöriskanalys släpptes år 2009.

Den består av 352 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Miljöriskanalys begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Miljöriskanalys omfattar, riskbedömning, riskkommunikation och riskhantering.I boken introduceras den teori och de metoder som är grundläggande för att hantera risk- och beslutsproblem inom miljöområdet. Olika nyckelbegrepp förklaras ingående och terminologin har anpassats till de senaste harmoniseringsförslagen. Bokens fokus är på praktisk problemlösning och dess struktur följer innehållet i riskanalysprocessen. I separata kapitel avhandlas faroidentifiering, farokarakterisering, exponeringsbedömning och riskkarakterisering. I denna del ingår även ett kapitel om sannolikhet och statistik samt ett kapitel som introducerar de senaste sannolikhetsbaserade metoderna för att beskriva osäkerheter och naturlig variation. Kapitlen därefter behandlar riskkommunikation och riskhantering av miljöproblem. Samtliga av bokens nio ämneskapitel innehåller olika tillämpningsexempel liksom instuderingsfrågor och problem att lösa själv.Bokens syfte är att förmedla och utveckla kunskaper om riskanalytiska metoder och dessas tillämpning inom miljöområdet, med en tyngdpunkt på kvantitativ miljöriskbedömning.Boken vänder sig både till universitetsstuderande, med en naturvetenskaplig eller teknisk inriktning, och till yrkesverksamma inom områdena miljö och hälsa.riskanalys, riskbedömning och miljörisk

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 309 kr