MI - motiverande samtal : praktisk handbok för hälso- och sjukvården
ISBN9789172056176
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBarbro Holm Ivarsson
Publiceringsår2009-04-22
FörlagGothia Kompetens
Antal sidor63
SpråkSvenska

Häftad • 2009-04-22

MI - motiverande samtal : praktisk handbok för hälso- och sjukvården

av Barbro Holm Ivarsson

  • ISBN: 9789172056176
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2009-04-22
  • Förlag: Gothia Kompetens
  • Antal sidor: 63
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om MI - motiverande samtal : praktisk handbok för hälso- och sjukvården

Boken MI - motiverande samtal : praktisk handbok för hälso- och sjukvården släpptes år 2009 och är skriven av Barbro Holm Ivarsson.

Den består av 63 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gothia Kompetens.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Motiverande samtal, MI (motivational interviewing), passar i alla sammanhang när man vill stimulera en annan person att förändra ett beteende. Metoden engagerar patienten i lösningen av problem i sitt eget liv. MI-metoden är evidensbaserad och rekommenderas idag på hela livsstilsområdet. Boken är en handledning för hälso- och sjukvården och ger en grundläggande förståelse av MI-metoden och hur den praktiskt tillämpas. Boken är ett redskap i samtalet med patienten: hur man startar samtalet, bedömer redskapen för förändring och hur man vidare stödjer patienten i att genomföra och vidmakthålla en beteendeförändring. Bokens exempel utgår från de fyra nyckelområdena inom det förebyggande folkhälsoarbetet:- fysisk aktivitet- kost och övervikt- riskbruk av alkohol- tobaksbrukMI - motiverande samtal vänder sig till verksamma inom hälso- och sjukvård och friskvård, samt till studerande på vårdutbildningar. Författaren Barbro Holm Ivarsson, leg. psykolog, är efterfrågad utbildare, föredragshållare och handledare samt författare till flera skrifter om MI.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..