Metodpraktikan : konsten att studera samhälle, individ och marknad
ISBN9789139115151
Upplaga5
FormatHäftad
FörfattarePeter Esaiasson, Henrik Oscarsson, Lena Wängnerud, Mikael Gilljam, Ann Towns
Publiceringsår2017-01-17
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor424
SpråkSvenska

Häftad • 2017-01-17

Metodpraktikan : konsten att studera samhälle, individ och marknad

av Peter Esaiasson, Henrik Oscarsson, Lena Wängnerud, Mikael Gilljam och Ann Towns

 • ISBN: 9789139115151
 • Upplaga: 5
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2017-01-17
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 424
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Henric A
  352 kr

  Ny

 • Martin N
  459 kr

  Bra skick

Om Metodpraktikan : konsten att studera samhälle, individ och marknad

Boken Metodpraktikan : konsten att studera samhälle, individ och marknad släpptes år 2017 och är skriven av Peter Esaiasson, Henrik Oscarsson, Lena Wängnerud, Mikael Gilljam och Ann Towns.

Den består av 424 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Metodpraktikan : konsten att studera samhälle, individ och marknad begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 352 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Metodpraktikan är en vägledning för den som vill ta ett helhetsgrepp på empirisk samhällsforskning. Boken ger ett samlat perspektiv på hela forskningsprocessen från de viktiga inledande stegen med problemformulering och designval till de kanske mest spännande momenten i form av analys och tolkning. Boken är också heltäckande i betydelsen att den ger en fyllig genomgång av såväl kvantitativa som kvalitativa angreppssätt.Metodpraktikan är dessutom, som titeln anger, en praktiskt användbar handbok. Här presenteras förslag till lösningar på de många problem som alltid dyker upp längs vägen från idé till färdig forskningsprodukt. Boken är i första hand skriven för universitetsstuderande på olika nivåer, men den är också användbar för alla dem utanför universiteten som intresserar sig för samhällsvetenskapliga undersökningar.Metodpraktikan har vuxit fram ur en metodkurs för studerande på fördjupningsnivån som belönats med pedagogiskt lagpris. Denna femte upplaga är uppdaterad med nya exempel och ny metodlitteratur, bland annat om nya internetbaserade metoder för datainsamling. Upplagan har också en ny layout som gör det lättare att använda boken.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 352 kr
 Letar efter nypriser..