Mervärdesskatt : en introduktion
ISBN9789176788509
Upplaga17
FormatHäftad
FörfattareEleonor Kristoffersson, Peter Melz
Publiceringsår2013-02-28
FörlagIustus
Antal sidor98
SpråkSvenska

Häftad • 2013-02-28

Mervärdesskatt : en introduktion

av Eleonor Kristoffersson och Peter Melz

 • ISBN: 9789176788509
 • Upplaga: 17
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-02-28
 • Förlag: Iustus
 • Antal sidor: 98
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nisrin D
  159 kr

  Ny

Om Mervärdesskatt : en introduktion

Boken Mervärdesskatt : en introduktion släpptes år 2013 och är skriven av Eleonor Kristoffersson och Peter Melz.

Den består av 98 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Köp Mervärdesskatt : en introduktion begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Mervärdesskatt har funnits i Sverige sedan 1969. Strax dessförinnan beslutade de dåvarande EG-länderna (numera EU) att det var just mervärdesskatt som skulle användas som gemensam allmän konsumtionsskatt. Sedan dess har mervärdesskatten fått ett stort genomslag internationellt. I princip alla betydelsefulla ekonomier förutom USA använder mervärdesskatt av något slag för att beskatta sin konsumtion. Mervärdesskatten är en viktig inkomstkälla för staten. Denna bok är främst avsedd som lärobok och introduktion för dem som vill lära sig och förstå mervärdesskattens grunder. I denna upplaga har gjorts väsentliga förändringar beträande struktur och innehåll i syfte att modernisera boken och göra den mer lättillgänglig, samtidigt som det uppskattade upplägget och formatet har behållits.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr
 Letar efter nypriser..