Mellan raderna : Strategier för en tolkande läsundervisning
ISBN9789171732453
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2006-12-05
FörlagBokförlaget Daidalos
Antal sidor160
SpråkSvenska

Häftad • 2006-12-05

Mellan raderna : Strategier för en tolkande läsundervisning

 • ISBN: 9789171732453
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-12-05
 • Förlag: Bokförlaget Daidalos
 • Antal sidor: 160
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -27% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Helena L
  159 kr

  Bra skick

Om Mellan raderna : Strategier för en tolkande läsundervisning

Boken Mellan raderna : Strategier för en tolkande läsundervisning släpptes år 2006.

Den består av 160 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bokförlaget Daidalos.

Köp Mellan raderna : Strategier för en tolkande läsundervisning begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 60 kr (27%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Britta Stensson vill presentera en metod för hur man i skolan kan arbeta med litteraturläsning på ett reflekterande och tolkande sätt. Boken, som har sin grund i en klassrumserfarenhet, är ett försök att utifrån en helhetssyn på litteraturläsning och samtal visa hur man metodiskt kan bygga upp en litterär klassrumspraktik. Britta Stensson definierar och diskuterar de kognitiva verktyg som vi alla (ofta omedvetet) använder då vi försöker förstå och tolka texter. Dessa verktyg försöker hon på ett konkret sätt demonstrera. Hon visar på hur man i skolan kan skapa ett läsande rum där barnen tillsammans med de vuxna arbetar med de strategier som de behöver för att tänka och förstå och nå ett djup i sin läsning. Utifrån en grundsyn, där viktiga ledord är reflektion, tolkning och samtal, vill hon visa på olika sätt att undervisa.Britta Stensson är före detta lärare på låg- och mellanstadiet i Rannebergen, Angered.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr   Spara 27% mot nypris
Ny 219 kr