Mellan praktik och teori
ISBN9789176565391
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareGerd Arfwedson
Publiceringsår2002-10-01
FörlagStockholms universitets förlag
Antal sidor197
SpråkSvenska

Häftad • 2002-10-01

Mellan praktik och teori

av Gerd Arfwedson

 • ISBN: 9789176565391
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-10-01
 • Förlag: Stockholms universitets förlag
 • Antal sidor: 197
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anki A
  159 kr

  Bra skick

Om Mellan praktik och teori

Boken Mellan praktik och teori släpptes år 2002 och är skriven av Gerd Arfwedson.

Den består av 197 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Stockholms universitets förlag.

Köp Mellan praktik och teori begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok är resultatet av ett lagarbete. Bokens författare är lärare med olika inriktningar från förskola till gymnasium. Samtliga är också lärarutbildare och tillhör didaktikgruppen vid Högskolan i Gävle. De har arbetat utifrån ett gemensamt teoretiskt perspektiv - med socialkonstruktionistisk och delvis postmodernistisk prägel - ett perspektiv som presenteras av Gerd B Arfwedson i bokens avslutande kapitel. Boken innehåller "didaktiska berättelser" från hela skolans fält, dvs. från förskolans yngsta barn till lärarutbildningens nyblivna lärare. Två av artiklarna handlar dessutom om fortbildningsprojekt som omfattar yrkesverksamma lärare. Boken vill ge exempel på att det finns möjligheter till gemensamma analyser och samarbete mellan lärare oavsett elevålder och skolform. De för alla lärare gemensamma perspektiven är många och omfattande. Boken vänder sig till blivande och yrkesverksamma lärare, som vill pröva på samarbete och diskussioner över gränser inom såväl skola som lärarutbildning. Den är användbar i både lärarutbildning och fortsatt utbildning. Bokens bidrag grundar sig på författarnas självupplevda didaktiska problem samtidigt som den är skriven utifrån en gemensam syn på didaktiska teorier, vilket gör den till något nytt i litteraturen om skola och lärarutbildning. Medverkande författare: Ingemar Ahne, Gerd B Arfwedson, Harry Berg, Eva Boudiaf, Göran Fransson, Monica Hallström, Mona M A Johansson, Åsa Morberg, Ingrid Nordqvist, Mia Maria Rosenqvist, Ann-Katrin Swärd och Bengt Söderhäll.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr