Mekanik - Stelkroppsdynamik
ISBN9789147084029
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2006-08-21
FörlagLiber AB
Antal sidor352
SpråkSvenska

Häftad • 2006-08-21

Mekanik - Stelkroppsdynamik

 • ISBN: 9789147084029
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-08-21
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 352
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johannes J
  109 kr

  Bra skick

Om Mekanik - Stelkroppsdynamik

Boken Mekanik - Stelkroppsdynamik släpptes år 2006.

Den består av 352 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Mekanik - Stelkroppsdynamik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Mekanik Partikeldynamik ingår i en serie om tre böcker inom mekanikämnet avsedd för studerande på ingenjörsutbildningar och andra högre tekniska-naturvetenskapliga utbildningar. Läs mer Mekanik är en grundläggande komponent i de flesta tekniska utbildningar. Genom studier i mekanik utvecklar studenten sin kapacitet att göra förutsägelser om krafter och rörelser och deras verkan, i naturen och vid konstruktion och design av tekniska system. Den analytiska förmågan, det logiska tänkandet och den effektiva kommunikation som därigenom tränas är användbar inom vitt skilda områden även utanför teknik och naturvetenskap. Boken innehåller en teoridel och en problemsamling. Boken tar upp följande: - partikelns kinematik - kraftekvationen - energilagar - impulsekvationen - momentekvationen - centralkraftsrörelse - svängningsrörelse - mekanikens lagar för ett partikelsystem - stela kroppens rotation kring en fix axel. I problemsamlingen finns många övningsuppgifter till de olika avsnitten. Alla övningar har svar i facit och många har kompletta lösningar. Denna nya upplaga har ett nytt praktiskt format och färgillustrationer. Konsekvent färgsättning av pilarna som representerar lägesvektorer, krafter, kraftmoment och hastigheter gör det lättare att tolka figurerna. Om författarna Christer Nyberg är universitetslektor vid institutionen för mekanik på KTH i Stockholm. Han har mångårig erfarenhet av undervisning i mekanik för blivande civilingenjörer och har själv bedrivit forskning inom plasmafysik och teoretisk akustik med tillämpningar inom musikakustik.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 109 kr
 Letar efter nypriser..