Mekanik - Statik och dynamik
ISBN9789144085784
Upplaga3
FormatInbunden
FörfattarePer-Åke Jansson, Ragnar Grahn, Mikael Enelund
Publiceringsår2013-11-19
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor550
SpråkSvenska

Inbunden • 2013-11-19

Mekanik - Statik och dynamik

av Per-Åke Jansson, Ragnar Grahn och Mikael Enelund

  • ISBN: 9789144085784
  • Upplaga: 3
  • Format: Inbunden
  • Publiceringsår: 2013-11-19
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 550
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Mekanik - Statik och dynamik

Boken Mekanik - Statik och dynamik släpptes år 2013 och är skriven av Per-Åke Jansson, Ragnar Grahn och Mikael Enelund.

Den består av 550 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Detta är fjärde upplagan av författarnas sedan lång tid väl etablerade läromedel i mekanik för högskolan. Boken är avsedd att fungera som läromedel för ingenjörsutbildningar på högskolenivå. Innehållet omfattar vad som ingår i de flesta obligatoriska mekanikkurser inom såväl civil- som högskoleingenjörsutbildningen. Den nya upplagan innebär ett fortsatt ökat fokus på numeriska metoder för problemlösning, framför allt lösning av ordinära differentialekvationer. Bokens digitala del innehåller ett antal exempel på olika dynamiska förlopp, där läsaren på egen hand kan utföra simuleringar för olika parametervärden och därmed öka sin förståelse för de fysikaliska principerna. Till varje avsnitt av boken hör en omfattande samling med övningar och exempel: *I bokens teoridel ingår ett stort antal illustrationsexempel med utförliga lösningar och kommentarer. *Basuppgifter med fullständiga lösningar för egen träning av grundläggande begrepp och lagar. *Övningsuppgifter graderade efter svårighetsgrad, i många fall kompletterade med ledningar. *Datorberäkningsuppgifter som kräver numerisk lösning, lämpligen med hjälp av matematisk programvara, t.ex. Matlab. Fullständiga lösningar inklusive Matlab-kod ges till ungefär en tredjedel av dessa. Till Mekanik hör en digital version av boken med simuleringar, svar, ledningar och lösningar. Instruktioner för hur du kommer åt det digitala materialet finns på omslagets insida.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..