Mekanik I - Statik och partikeldynamik
ISBN9789144089102
Upplaga2
FormatInbunden
FörfattareNicholas Apazidis
Publiceringsår2013-01-11
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor457
SpråkSvenska

Inbunden • 2013-01-11

Mekanik I - Statik och partikeldynamik

av Nicholas Apazidis

 • ISBN: 9789144089102
 • Upplaga: 2
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2013-01-11
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 457
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Love L
  359 kr

  Bra skick

 • Mina B
  359 kr

  Ny

 • Isak S
  409 kr

  Ny

Om Mekanik I - Statik och partikeldynamik

Boken Mekanik I - Statik och partikeldynamik släpptes år 2013 och är skriven av Nicholas Apazidis.

Den består av 457 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Mekanik I - Statik och partikeldynamik begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok utgör den första delen i den aktuella framställningen av den grundläggande mekaniken. Mekanik I behandlar statiken och partikeldynamiken. Mekanik II ägnas åt partikelkinematiken och dynamiken i accelererande referensramar, partikelsystem, stela kroppars mekanik samt ger en introduktion i variationskalkyl och analytisk mekanik. Framställningen i båda böckerna har samma uppbyggnad med fokus på de grundläggande naturlagarna, vilket ger en sammanhängande och strukturerad bild av mekanikämnet. De två böckerna tillsammans täcker i huvudsak den grundläggande mekaniken vid teknisk högskoleutbildning. Bokens huvudsyfte är att träna det fysikaliska tankesättet genom ett samspel mellan teoriframställningen och tillämpningen av de allmänna principerna i en konkret situation vid genomgång av olika exempel och problem. Boken innehåller ett stort antal lösta exempel och ungefär hälften av alla problem har fullständiga lösningar som kan hittas i bokens Appendix. Mekanik I är avsedd att fungera som läromedel till första kursen i mekanik vid civilingenjörs- eller naturvetarutbildningar vid tekniska högskolor och universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 359 kr
 Letar efter nypriser..