Medierna och demokratin
ISBN9789144076669
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareLars Nord, Sigurd Allern, Monika Djerf-Pierre
Publiceringsår2012-07-13
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor373
SpråkSvenska

Häftad • 2012-07-13

Medierna och demokratin

av Lars Nord, Sigurd Allern och Monika Djerf-Pierre

 • ISBN: 9789144076669
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-07-13
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 373
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -9% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria S
  359 kr

  Ny

Om Medierna och demokratin

Boken Medierna och demokratin släpptes år 2012 och är skriven av Lars Nord, Sigurd Allern och Monika Djerf-Pierre.

Den består av 373 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Medierna och demokratin begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 35 kr (9%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I den moderna demokratin är mediernas ställning central. Demokratins vitalitet och kvalitet är i hög grad beroende av hur den politiska kommunikationen mellan det politiska systemet, medierna och medborgarna ser ut. Demokratins ideal om en fri informationsförmedling, granskning och debatt ställer stora krav på medierna och journalistiken. Samtidigt finns starka ekonomiska, teknolog¬iska och kulturella villkor som i realiteten påverkar mediernas möjligheter och sätt att fungera.I denna andra upplaga av Medierna och demokratin diskuterar ledande forskare på ett djupgående och nyanserat sätt mediernas villkor, journalistikens roll och innehåll samt mediernas förhållande till publiken för att belysa hur den politiska kommunikationen fungerar och påverkar demokratins kvalitet och funktionssätt. Varje kapitel introducerar centrala teoretiska perspektiv och den senaste forskningen på området.Med sitt tydliga fokus på medier och demokrati lämpar sig boken för studenter i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik och statsvetenskap på grundläggande nivå. Boken vänder sig också till alla som på ett mer allmänt plan intresserar sig för dessa frågor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 359 kr   Spara 9% mot nypris
Ny från 394 kr