Medierna - Folkets röst? Demokratirådets rapport 2008
ISBN9789185695706
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareLance Bennett W, Anker Lund Brink, Lance Bennett.W
Publiceringsår2008-07-03
FörlagStudieförbundet Näringsliv och Samhälle
Antal sidor218
SpråkSvenska

Häftad • 2008-07-03

Medierna - Folkets röst? Demokratirådets rapport 2008

av Lance Bennett W, Anker Lund Brink och Lance Bennett.W

 • ISBN: 9789185695706
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-07-03
 • Förlag: Studieförbundet Näringsliv och Samhälle
 • Antal sidor: 218
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -49% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linn N
  209 kr

  Ny

Om Medierna - Folkets röst? Demokratirådets rapport 2008

Boken Medierna - Folkets röst? Demokratirådets rapport 2008 släpptes år 2008 och är skriven av Lance Bennett W, Anker Lund Brink och Lance Bennett.W.

Den består av 218 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studieförbundet Näringsliv och Samhälle.

Köp Medierna - Folkets röst? Demokratirådets rapport 2008 begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 144 kr (49%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Årets rapport från SNS Demokratiråd analyserar hur dagens medier använder valprognoser och andra typer av opinionsundersökningar. Frågan är om medierna har blivit folkets främsta företrädare. Boken diskuterar opinionsmätningarnas betydelse och tar upp frågan om det behövs något slags reglering.I boken medverkar svenska och internationella forskare inom statskunskap och kommunikationsforskning: Lance Bennett, Anker Brink Lund, Preben Sepstrup, Wolfgang Donsbach, Sören Holmberg, Christina Holtz-Bacha, Slavko Splichal, Jesper Strömbäck och Olof Petersson (redaktör).

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 150 kr   Spara 49% mot nypris
Ny från 294 kr