Medicinska sjukdomar : patofysiologi, omvårdnad och behandling
ISBN9789144070087
Upplaga4
FormatInbunden
FörfattareThomas Ericson, Elsy Ericson
Publiceringsår2012-05-02
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor752
SpråkSvenska

Inbunden • 2012-05-02

Medicinska sjukdomar : patofysiologi, omvårdnad och behandling

av Thomas Ericson och Elsy Ericson

 • ISBN: 9789144070087
 • Upplaga: 4
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2012-05-02
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 752
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emma H
  659 kr

  Bra skick

 • Tankosava L
  659 kr

  Bra skick

Om Medicinska sjukdomar : patofysiologi, omvårdnad och behandling

Boken Medicinska sjukdomar : patofysiologi, omvårdnad och behandling släpptes år 2012 och är skriven av Thomas Ericson och Elsy Ericson.

Den består av 752 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Medicinska sjukdomar : patofysiologi, omvårdnad och behandling begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den fjärde reviderade upplagan av Medicinska sjukdomar ger läsaren heltäckande och relevanta kunskaper för den medicinska vård och behandling som bedrivs vid invärtesmedicinska vårdenheter eller inom modern hemsjukvård. Den patofysiologiska bakgrunden till de presenterade sjukdomarna förklaras utförligt. Därför har också dessa avsnitt utökats. Behandling med läkemedel tar en allt större plats i modern sjukvård. Läkemedlen utvecklas snabbt med ständiga nyheter framförallt när det gäller biologiska läkemedel mot inflammatoriska sjukdomar och läkemedel med nya verkningsmekanismer, exempelvis för behandling av tumörsjukdomar. Säkerhetsaspekter får en allt större betydelse och aktuella kunskaper om läkemedelshantering blir ännu viktigare. I denna upplaga har därför läkemedelsbehandling fått ökat utrymme. Boken är rikligt försedd med illustrationer i färg. Till boken hör en webb som omarbetats med ny layout och ökat innehåll. Den består av fallbeskrivningar, kunskapsfrågor och fördjupningsavsnitt. Boken vänder sig främst till studenter på sjuksköterskeprogrammet på grundläggande nivå och kan användas genom hela utbildningen. Den kan också användas på avancerad nivå samt som referenslitteratur för yrkesverksamma sjuksköterskor. Instruktioner för hur du kommer åt webben finns på omslagets insida.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 359 kr
 Letar efter nypriser..