Medicinska etikens ABZ
ISBN9789147094134
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2009-09-30
FörlagLiber AB
Antal sidor416
SpråkSvenska

Häftad • 2009-09-30

Medicinska etikens ABZ

 • ISBN: 9789147094134
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-09-30
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 416
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johanna N
  109 kr

  Bra skick

Om Medicinska etikens ABZ

Boken Medicinska etikens ABZ släpptes år 2009.

Den består av 416 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Medicinska etikens ABZ begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Medicinska etikens ABZ tar upp frågor som: I vilka situationer är det etiskt försvarbart att avsluta livsuppehållande behandling? Vem ska bestämma om patienten inte själv är förmögen att göra det? Vet alltid läkaren vad som är bäst för patienten? Bör föräldrar få välja bort foster med vissa egenskaper? Vem ska få intensivvårdsbehandling om resurserna är begränsade? Vem bör bestämma om vilken utredning och behandling patienten ska få? Har patienter en moralisk skyldighet att ställa upp i klinisk forskning och undervisning? Varför bör man bemöta sina patienter på ett respektfullt sätt? Kan man alls resonera i etiska frågor och i så fall hur? Läs mer Boken vänder sig till personal med lång klinisk erfarenhet inom sjukvården både med och utan undervisningsansvar. Boken vänder sig också till studerande inom olika vårdutbildningar samt till den intresserade allmänheten. Om författarna Niels Lynöe är allmänläkare och professor i medicinsk etik och Niklas Juth är moralfilosof och lektor i medicinsk etik, både anställda vid Karolinska Institutet, Stockholm.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 109 kr