Medicinsk teknik - Teori, planering och genomförande (bok + digital produkt)
ISBN9789144121888
Upplaga2
FormatFlexband
FörfattareLennart Boman
Publiceringsår2019-10-21
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor526
SpråkSvenska

Flexband • 2019-10-21

Medicinsk teknik - Teori, planering och genomförande (bok + digital produkt)

av Lennart Boman

 • ISBN: 9789144121888
 • Upplaga: 2
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2019-10-21
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 526
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -41% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Martin S
  210 kr

  Ny

Om Medicinsk teknik - Teori, planering och genomförande (bok + digital produkt)

Boken Medicinsk teknik - Teori, planering och genomförande (bok + digital produkt) släpptes år 2019 och är skriven av Lennart Boman.

Den består av 526 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Medicinsk teknik - Teori, planering och genomförande (bok + digital produkt) begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 198 kr (41%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken behandlar de vanligaste medicinsk-tekniska arbetsuppgifterna som ligger inom sjuksköterskans yrkesområde. Den ger en anatomisk-fysiologisk bakgrund till de olika momenten som behandlas, beskriver material och utrustning och vilka förberedelser som är viktiga. För varje moment ges förslag på lämplig teknik som beskrivs steg för steg och vilka åtgärder som är viktiga i efterarbetet. De risker som finns för de olika behandlingarna och hur säkerheten kan tillgodoses i arbetet tas också upp.I denna nya upplaga finns tre nya kapitel som behandlar blododling, pulsregistrering och blodtrycksmätning. Boken är rikt illustrerad med instruktiva teckningar och färgfotografier, och bildmaterialet har utökats väsentligt i denna upplaga. Genomförandedelen i varje kapitel är nu konsekvent upplagd som en steg-för-steg-instruktion för de olika momenten, där text och bild ligger parallellt för tydlighetens skull. Det gör boken särskilt lämplig att använda för övningar på egen hand när inte lärare finns till hands.Boken vänder sig främst till studenter på sjuksköterskeprogrammet på grundläggande nivå, men kan också användas i annan utbildning där medicinsk-tekniska moment ingår, samt som referenslitteratur för yrkesverksamma sjuksköterskor.Boken har också ett digitalt material med sammanfattningar, övningar, tester och filmer, som hjälper dig att plugga smartare. Aktiveringskoden hittar du på omslagets insida.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 284 kr   Spara 41% mot nypris
Ny från 482 kr