Medicinboken : vård av patienter med invärtes sjukdomar bok med eLabb
ISBN9789147904396
Upplaga4
FormatInbunden
Publiceringsår2009-09-10
FörlagLiber AB
Antal sidor638
SpråkSvenska

Inbunden • 2009-09-10

Medicinboken : vård av patienter med invärtes sjukdomar bok med eLabb

  • ISBN: 9789147904396
  • Upplaga: 4
  • Format: Inbunden
  • Publiceringsår: 2009-09-10
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 638
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Medicinboken : vård av patienter med invärtes sjukdomar bok med eLabb

Boken Medicinboken : vård av patienter med invärtes sjukdomar bok med eLabb släpptes år 2009.

Den består av 638 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Medicinboken, som sedan 20 år tillbaka är ett svenskt standardverk inom högskoleutbildningar, kom 2013 ut i sin femte upplaga. Revideringen är gjord i samarbete med lärare som är verksamma inom medellånga vårdutbildningar och sjuksköterskeprogrammet. Boken beskriver invärtes sjukdomar som all personal inom hälso- och sjukvården måste ha goda kunskaper om, bland annat hjärtinfarkt, stroke, diabetes och högt blodtryck. Boken har även utökats med ett kapitel om onkologi. Teoretisk och praktisk sjukdomslära integreras, och autentiska fallbeskrivningar konkretiserar mötet med patienterna. I slutet av boken förklaras medicinska termer och förkortningar. Boken är rikt illustrerad med färgbilder. Läs mer Med boken följer eLabbet, ett webbaserat interaktivt självstudiematerial med autentiska patientfall och kunskapsfrågor med direkt återkoppling från författarna. Medicinboken är en lärobok för studerande på sjuksköterskeutbildningen men är lämplig också för andra medellånga vårdutbildningar. För yrkesverksamma sjuksköterskor och andra personalgrupper fungerar den också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok i det kliniskt praktiska arbetet. Om författarna Huvudredaktör är Nils Grefberg, doktor i medicinsk vetenskap och tidigare överläkare vid medicinkliniken, Centrallasarettet i Växjö.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades på denna bok