Medicin 1 och 2
ISBN9789147103546
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareElsie Setterberg
Publiceringsår2011-08-05
FörlagLiber
Antal sidor640
SpråkSvenska

Inbunden • 2011-08-05

Medicin 1 och 2

av Elsie Setterberg

 • ISBN: 9789147103546
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2011-08-05
 • Förlag: Liber
 • Antal sidor: 640
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -56% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mattias S
  359 kr

  Bra skick

 • Emilie B
  360 kr

  Bra skick

Om Medicin 1 och 2

Boken Medicin 1 och 2 släpptes år 2011 och är skriven av Elsie Setterberg.

Den består av 640 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber.

Köp Medicin 1 och 2 begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 451 kr (56%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Medicin 1 och 2 är en heltäckande bok för båda kurserna i medicin. Medicin 1 och 2 upplaga 1, sjätte reviderade tryckningen, ger grundläggande kunskaper inom området. Målet är att läsaren ska utveckla en helhetssyn om människan och få förståelse för livsstilens betydelse för hälsan.Läs merUtmärkande drag- Innehåller 24 fallbeskrivningar, och fler än 600 instuderings- och arbetsuppgifter- Läkemedelsrutor som innehåller: läkemedelsgrupp, effekt, biverkningar- Innehåller ordförklaringar i marginalen för att underlätta inläsningenFör att bli en kompetent vårdare krävs att man har insikt i hur kroppen fungerar så att man förstår hur sjukdom och skador påverkar den. Det är sådan baskunskap som blir utgångspunkten för hur man ska tolka olika signaler på ohälsa och sjukdom och för hur man ska handla i olika vårdsituationer.Medicin 1 och 2 ger denna kunskap både genom den informativa texten och genom att texten följs upp av instuderingsuppgifter och arbetsuppgifter samt av sjukdoms- och fallbeskrivningar. Dessutom finns ordförklaringar i marginalen för att underlätta inläsningen.I det digitala elevmaterialet kan eleven träna på och befästa begrepp.Innehållet grundar sig på:anatomi, fysiologi, mikrobiologi, smitta, hygien, immunologi, sjukdomslära och farmakologi. Dessutom finns avsnitt om historik, hur man bevarar sin hälsa, hur man ger första hjälpen vid skador eller hastigt insjuknande, hur man agerar vid brand och hur samhället organiserar sina insatser vid en katastrof.Medicin 1 och 2 är i första hand avsedd som läromedel för ämnet medicin i gymnasieskolans vård- och omsorgsprogram. Den kan även användas som kurslitteratur i eftergymnasiala utbildningar som har kurser med medicinsk inriktning i sitt program.Om författarnaElsie Setterberg har lång erfarenhet av olika slags vårdutbildningar. Hon har skrivit ett flertal läromedel för vård- och omsorgsutbildning samt handböcker i första hjälpen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 359 kr   Spara 56% mot nypris
Ny 810 kr