Med sikte på förskolan - - barn i behov av stöd
ISBN9789144092577
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattarePolly Björk-Willén, Anette Sandberg, Jane Brodin, Lena Almqvist, Eva Björck-Åkesson
Publiceringsår2014-04-15
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor306
SpråkSvenska

Häftad • 2014-04-15

Med sikte på förskolan - - barn i behov av stöd

av Polly Björk-Willén, Anette Sandberg, Jane Brodin, Lena Almqvist och Eva Björck-Åkesson

 • ISBN: 9789144092577
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-04-15
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 306
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -25% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lisa A
  309 kr

  Ny

 • Patricia J
  309 kr

  Bra skick

Om Med sikte på förskolan - - barn i behov av stöd

Boken Med sikte på förskolan - - barn i behov av stöd släpptes år 2014 och är skriven av Polly Björk-Willén, Anette Sandberg, Jane Brodin, Lena Almqvist och Eva Björck-Åkesson.

Den består av 306 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Med sikte på förskolan - - barn i behov av stöd begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 104 kr (25%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Med sikte på förskolan presenterar och beskriver det specialpedagogiska området såsom det gestaltar sig i förskolan och fördjupar förståelsen och kunskapen om förskolebarn i behov av särskilt stöd. Boken behandlar olika områden som har sin utgångspunkt i studier som författarna genomfört i samverkan med förskollärare, andra professionella och föräldrar. Med hjälp av tankeväckande beskrivningar sammanflätas skildringar av barnens, familjens, förskolans och andra professionella experters vardag med ett teoretiskt tänkande.Med sikte på förskolan inleds med en introduktion kring det specialpedagogiska fältet. Därefter följer tretton kapitel om bl.a.:pedagogiskt stöd och pedagogiska metoderspråkutveckling och flerspråkighetbokstavsbarnrörelsehinder och utvecklingsstörningsocial kompetens, engagemang och delaktighetföräldrasamverkanICF-CYBoken vänder sig till blivande förskollärare, speciallärare och special­pedagoger. Den bör också läsas av alla som arbetar i förskolan och som möter barn i behov av stöd samt politiker och kommunala skol­administratörer.Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 309 kr   Spara 25% mot nypris
Ny från 413 kr