Med fokus på linjär algebra
ISBN9789144093543
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2014-09-10
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor206
SpråkSvenska

Häftad • 2014-09-10

Med fokus på linjär algebra

  • ISBN: 9789144093543
  • Upplaga: 2
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2014-09-10
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 206
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Med fokus på linjär algebra

Boken Med fokus på linjär algebra släpptes år 2014.

Den består av 206 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den linjära algebran innehåller i dag ett rikt spektrum av metoder som används och en förståelse för dessa metoder krävs inom nästan alla samhällsområden som använder datorer, beräkningar, bild behandling eller liknande. Även om verkligheten ofta är icke-linjär, så kräver icke-linjär analys ofta mycket god förståelse av de linjära specialfallen. Få delområden i matematiken kan på en lika elementär nivå klargöra skillnaderna mellan effektiva och mindre effektiva algoritmer och åskådliggöra vilken potential mate ma tiken ger för en fortsatt samhällsutveckling. Denna bok riktar sig till den grupp av studenter, som behöver komma in på egenvärden och egenvektorer redan efter en för hållandevis kort kurs i linjär algebra. Vid urvalet av stoff har det tagits hänsyn till att vissa studenter kommer att välja att läsa mer linjär algebra efter denna kurs, medan andra inte kommer att göra det. Denna upplaga har kompletterats med nya avsnitt om bland annat minsta kvadratmetoden och ett stort antal övningar. Gamla tentamensuppgifter förekommer bland dessa. Videoinspelningar av under visning som ansluter sig till delar av bokens texter och övningar existerar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..