MATLAB-beräkningar inom teknik och naturvetenskap
ISBN9789144069265
Upplaga3
FormatInbunden
Publiceringsår2010-08-20
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor442
SpråkSvenska

Inbunden • 2010-08-20

MATLAB-beräkningar inom teknik och naturvetenskap

 • ISBN: 9789144069265
 • Upplaga: 3
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2010-08-20
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 442
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mattias S
  209 kr

  Bra skick

 • Viktor S
  209 kr

  Ny

Om MATLAB-beräkningar inom teknik och naturvetenskap

Boken MATLAB-beräkningar inom teknik och naturvetenskap släpptes år 2010.

Den består av 442 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp MATLAB-beräkningar inom teknik och naturvetenskap begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Föreliggande bok behandlar programmering och beräkningar i Matlab. Boken vänder sig till en bred grupp av användare, från nybörjare som vill lära sig grunderna i programmering till mera vana användare som behöver Matlab för att lösa avancerade beräkningsuppgifter. Önskvärda förkunskaper är en inledande kurs i matematik på högskolenivå. De bärande tankarna bakom boken är: * att presentera de viktigaste och mest användbara begreppen och kommandona i Matlab på ett systematiskt och överskådligt sätt * att knyta an de behandlade områdena till olika tillämpningar inom tekniska och naturvetenskapliga ämnen * att stimulera läsaren till att själv lösa uppgifter och experimentera med kommandon. Boken är uppdelad i två delar. Den inledande delen behandlar Matlabs inbyggda kommandon samt grunderna i programmering. Alla viktiga begrepp som variabler, tilldelningssatser, if-satser, loopar och programstruktur tas upp och diskuteras i detalj. Grafik beskrivs ingående tillsammans med metoder och kommandon för att hantera digitala bilder, videofilmer och ljud. Den andra delen av boken är inriktad på tillämpningar inom matematik. Bland annat behandlas matrisräkning, optimering, modellering av data, Fourieranalys av signaler och bilder, integraler och differentialekvationer. För att öka bokens användbarhet har ett kapitel om GNU Octave, ett fritt program liknande Matlab, adderats. Boken innehåller ett stort antal övningsuppgifter med fullständig lösning, och lämpar sig därför väl för självstudier. På bokens webbplats, se länk till höger, finns datafiler och material för att kunna köra exemplen i boken. På webbplatsen finns även omfattande dokumentation till paketet för symbolisk matematik (Symbolic Math Toolbox) tillgänglig. Tredje upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr