Matematisk analys En variabel
ISBN9789147100231
Upplaga2
FormatInbunden
FörfattareGöran Forsling
Publiceringsår2011-08-03
FörlagLiber AB
Antal sidor600
SpråkSvenska

Inbunden • 2011-08-03

Matematisk analys En variabel

av Göran Forsling

 • ISBN: 9789147100231
 • Upplaga: 2
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2011-08-03
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 600
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -52% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ebba E
  400 kr

  Bra skick

Om Matematisk analys En variabel

Boken Matematisk analys En variabel släpptes år 2011 och är skriven av Göran Forsling.

Den består av 600 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Matematisk analys En variabel begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 440 kr (52%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken är avsedd att användas i en första kurs i matematisk analys. Den är upplagd för att kunna användas direkt, utan någon föregående förberedande kurs. I denna andra utökade och reviderade upplaga spänner innehållet över områden som allmän räknefärdighet, elementära funktioner, gränsvärden, derivator, integraler, Taylorutvecklingar, differentialekvationer och serier. Det ges även en introduktion i numerisk kalkyl. Teorin illustreras med många exempel, bland annat med tillämpningar från gymnasiets fysik.Läs merBoken innehåller en stor mängd övningar. Insprängt i texten finns även testövningar med tips eller lösningar. För att boken ska passa program med olika teoretiskt fokus, har delar av teorin samlats i ett avslutande appendix.Om författarnaGöran Forsling och Mats Neymark är universitetslektorer i tillämpad matematik vid Linköpings universitet. Båda har mångårig erfarenhet av undervisning i matematik på framför allt tekniska och naturvetenskapliga program.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 400 kr   Spara 52% mot nypris
Ny från 840 kr