MATEMATIK STARTBOK
ISBN9789189104051
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2002-01-10
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor202
SpråkSvenska

Häftad • 2002-01-10

MATEMATIK STARTBOK

 • ISBN: 9789189104051
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-01-10
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 202
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Josef L
  125 kr

  Bra skick

Om MATEMATIK STARTBOK

Boken MATEMATIK STARTBOK släpptes år 2002.

Den består av 202 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp MATEMATIK STARTBOK begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 125 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken behandlar främst matematik som läsaren bör ha kommit i kontakt med i grundskola och gymnasium, exempelvis talförståelse, algebra, funktionslära, trigonometri samt potenser och logaritmer. Dessutom för boken in läsaren i andra områden inom matematiken, såsom talteori, kombinatorik och sannolikhetslära. Med stöd av många utförligt lösta exempel erbjuder Matematik startbok detaljerade genomgångar och noggranna förklaringar av de matematiska förståelse. Matematik startbok vänder sig till alla som vill bekanta sig med matematik, kanske som en förberedelse för fortsatta studier på universitet och högskola. Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 125 kr
 Letar efter nypriser..