Matematik Origo 4
ISBN9789152319017
FormatHäftad
FörfattareAttila Szabo
Publiceringsår2013-01-28
FörlagSanoma utbildning
Antal sidor248
SpråkSvenska

Häftad • 2013-01-28

Matematik Origo 4

av Attila Szabo

 • ISBN: 9789152319017
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-01-28
 • Förlag: Sanoma utbildning
 • Antal sidor: 248
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 2 säljare -19% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lydia S
  439 kr

  Bra skick

 • Christian E
  444 kr

  Bra skick

Om Matematik Origo 4

Boken Matematik Origo 4 släpptes år 2013 och är skriven av Attila Szabo.

Den består av 248 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Sanoma utbildning.

Köp Matematik Origo 4 begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 87 kr (19%) mot att köpa den ny hos Bookoutlet.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Matematik Origo är en komplett serie matematikböcker för de studieförberedande programmen som gör det lätt att arbeta med problemlösning, resonemang och förståelse. Matematik Origo består i varje kurs av tre komponenter: en Elevbok, en Lärarguide och kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter. Matematik Origo har en tydlig struktur och ett stort matematikinnehåll. Genomtänkta och realistiska uppgifter utmanar eleven till fördjupad matematisk förståelse och ger eleven möjlighet att utveckla olika matematiska förmågor. Stor vikt läggs vid problemlösning och matematiska resonemang. Varje kapitel inleds med aktuellt centralt innehåll och tydliga målbeskrivningar. Kapitlet avslutas med ett test. Stort utrymme lämnas till förklaringar av matematiken. Teori och exempel är skrivna så att eleven lätt kan följa med i framställningen. Boken innehåller varierade uppgifter på tre nivåer med problemlösning för alla. I slutet av varje kapitel möter eleven större uppgifter som sätter matematiken i ett sammanhang och utmanar elevernas resonemangs-, begrepps- och relevansförmåga.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 380 kr   Spara 19% mot nypris
Ny från 467 kr