Matematik Origo 2c
ISBN9789152309704
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareAttila Szabo, Niclas Larson, Gunilla Viklund, Daniel Dufåker, Mikael Marklund
Publiceringsår2012-01-13
FörlagSanoma Utbildning
Antal sidor216
SpråkSvenska

Häftad • 2012-01-13

Matematik Origo 2c

av Attila Szabo, Niclas Larson, Gunilla Viklund, Daniel Dufåker och Mikael Marklund

 • ISBN: 9789152309704
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-01-13
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Antal sidor: 216
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna K
  280 kr

  Ny

Om Matematik Origo 2c

Boken Matematik Origo 2c släpptes år 2012 och är skriven av Attila Szabo, Niclas Larson, Gunilla Viklund, Daniel Dufåker och Mikael Marklund.

Den består av 216 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Sanoma Utbildning.

Köp Matematik Origo 2c begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 280 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Matematik Origo är en komplett serie matematikböcker för de studieförberedande programmen som gör det lätt att arbeta med problemlösning, resonemang och förståelse. Matematik Origo består i varje kurs av tre komponenter: en Elevbok, en Lärarguide och kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter. Matematik Origo har en tydlig struktur och ett stort matematikinnehåll. Genomtänkta och realistiska uppgifter utmanar eleven till fördjupad matematisk förståelse och ger eleven möjlighet att utveckla olika matematiska förmågor. Stor vikt läggs vid problemlösning och matematiska resonemang. Varje kapitel inleds med aktuellt centralt innehåll och tydliga målbeskrivningar. Kapitlet avslutas med ett test. Stort utrymme lämnas till förklaringar av matematiken. Teori och exempel är skrivna så att eleven lätt kan följa med i framställningen. Boken innehåller varierade uppgifter på tre nivåer med problemlösning för alla. I slutet av varje kapitel möter eleven större uppgifter som sätter matematiken i ett sammanhang och utmanar elevernas resonemangs-, begrepps- och relevansförmåga.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 280 kr
 Letar efter nypriser..