Matematik i skolan : didaktik, metodik och praktik
ISBN9789197056373
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2007-01-01
FörlagBengt Anderberg Läromedel
Antal sidor212
SpråkSvenska

Häftad • 2007-01-01

Matematik i skolan : didaktik, metodik och praktik

 • ISBN: 9789197056373
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-01-01
 • Förlag: Bengt Anderberg Läromedel
 • Antal sidor: 212
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jonas L
  289 kr

  Bra skick

Om Matematik i skolan : didaktik, metodik och praktik

Boken Matematik i skolan : didaktik, metodik och praktik släpptes år 2007.

Den består av 212 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bengt Anderberg Läromedel.

Köp Matematik i skolan : didaktik, metodik och praktik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 289 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

MATEMATIK I SKOLAN ger ämnesmetodiska kommentarer och förslag till alternativa modeller för att introducera, troliggöra, förklara och bevisa viktiga matematiska begrepp och samband som behandlas i skolan. MATEMATIK I SKOLAN vill uppmuntra lärare att undervisa på ett intresseväckande sätt med fokus på problemlösning och begreppsbildning i matematik. Många exempel i boken beskriver olika möjligheter till matematisk representation av lösningar samtidigt som de visar på möjlighet till ett varierande arbetssätt för elever i olika åldrar. Då kan samma problem utvidgas och användas på olika sätt inom samma årsklass. MATEMATIK I SKOLAN är utformad som en handbok vid undervisning i matematik och studeras lämpligen i direkt anslutning till att ett moment behandlas i skolan. Den är en bearbetad version av den tidigare utgivna metodikboken," Matematikmetodik i grundskolan", som har använts som kursbok vid flertalet lärarhögskolor. MATEMATIK I SKOLAN är avsedd att studeras jämsides med övrig tillgänglig didaktik-litteratur, didaktiktidskriften Nämnaren och läroböcker i matematik.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 289 kr
 Letar efter nypriser..