Matematik för lärare Ypsilon Band 1
ISBN9789140667861
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareHans Christian Hansen, John Schou
Publiceringsår2010-01-21
FörlagGleerups Utbildning
Antal sidor392
SpråkSvenska

Häftad • 2010-01-21

Matematik för lärare Ypsilon Band 1

av Hans Christian Hansen och John Schou

  • ISBN: 9789140667861
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2010-01-21
  • Förlag: Gleerups Utbildning
  • Antal sidor: 392
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Matematik för lärare Ypsilon Band 1

Boken Matematik för lärare Ypsilon Band 1 släpptes år 2010 och är skriven av Hans Christian Hansen och John Schou.

Den består av 392 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp den ny för 649 kr hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det här är en grundbok i två band för lärarstuderande och verksamma lärare. Ypsilon behandlar såväl det matematiska innehållet i grundskolans kursplan som de didaktiska aspekterna av matematiken. Innehållet är baserat på aktuell matematikdidaktisk forskning. Ypsilon fokuserar på matematiken i grundskolan men innehållet är av intresse för alla matematiklärare, oavsett nivå. Matematiken och didaktiken är i stor utsträckning sammanvävda med varandra. I direkt anknytning till ämnesinnehållet behandlas de matematikdidaktiska frågeställningar som är relevanta. Ypsilon ger också ett kulturhistoriskt perspektiv på skolmatematiken, till exempel med ett utförligt avsnitt om talens historia. Ypsilon ger en god grund för alla som ska undervisa grundskoleelever i matematik. Den är även tänkt för verksamma lärare som vill fördjupa sina kunskaper i matematik och matematikdidaktik. Innehållet i Ypsilon har följande indelning: Band 1DEL I Experimenterande geometri och mätningDEL II Matematisk argumentationDEL III Geometriska resonemang och representationerDEL IV Tal och räkneprocesser ur ett historiskt perspektivFörfattare: Jeppe Skott, Hans Christian Hansen, Kristine Jess och John Schou – alla verksamma inom den danska lärarutbildningen. Jeppe Skott är även professor i matematikdidaktik vid Växjö universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Ny från 649 kr