Matematik för lärare, Delta Didaktik
ISBN9789140671462
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareJeppe Skott, Hans Christian Hansen, Kristine Jess, Sverker Lundin
Publiceringsår2010-08-19
FörlagGleerups Utbildning AB
Antal sidor400
SpråkSvenska

Häftad • 2010-08-19

Matematik för lärare, Delta Didaktik

av Jeppe Skott, Hans Christian Hansen, Kristine Jess och Sverker Lundin

 • ISBN: 9789140671462
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-08-19
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Antal sidor: 400
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -32% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linda W
  459 kr

  Ny

 • Sophie S
  609 kr

  Ny

Om Matematik för lärare, Delta Didaktik

Boken Matematik för lärare, Delta Didaktik släpptes år 2010 och är skriven av Jeppe Skott, Hans Christian Hansen, Kristine Jess och Sverker Lundin.

Den består av 400 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning AB.

Köp Matematik för lärare, Delta Didaktik begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 213 kr (32%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Matematik för lärare, Delta Didaktik är en bok i matematikdidaktik för lärarstuderande och verksamma lärare. Den tar upp matematikdidaktiska frågor som inte är knutna till något visst matematiskt tema. Det handlar bland annat om lärandeteori och undervisningsteori för matematik, samt om matematikundervisningens historia, om underbyggnadsproblem i matematikundervisningen och om olika uppfattningar om vad själva matematikämnet är. Här finns många exempel på elevarbeten och klassrumsdiskussioner, vilket kan knyta innehållet till skolans verklighet och bidra till läsarens yrkesmässiga utveckling. Boken ger en god grund för alla som ska undervisa i matematik. Den är tänkt för lärarstuderande och för verksamma lärare som vill fördjupa sina kunskaper i matematikdidaktik. I serien Matematik för lärare finns även Y (Ypsilon) Grundbok band 1 och 2. Dessa två band behandlar det matematiska innehållet i grundskolan. I direkt anslutning till ämnesinnehållet behandlas de matematikdidaktiska frågeställningar som är relevanta. Matematik för lärare, Delta Didaktik, har följande indelning: I Matematiklärande II Undervisning i matematik III Matematikdidaktiska skolor IV Metaperspektiv på matematik och matematikundervisning Författare: Jeppe Skott, Kristine Jess, Hans Christian Hansen och Sverker Lundin (kapitel 12). De tre förstnämnda är verksamma inom den danska lärarutbildningen. Jeppe Skott är även professor i matematikdidaktik vid Växjö universitet. Sverker Lundin är verksam vid Göteborgs Universitet. Översättning: Joachim Retzlaff Fackgranskare för den svenska utgåvan: Mikael Holmquist, universitetslektor vid Enheten för ämnesdidaktik, Göteborgs universitet samt Johan Häggström, universitetslektor vid Enheten för ämnesdidaktik, Göteborgs universitet och vid Nationellt Centrum för Matematikutbildning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 459 kr   Spara 32% mot nypris
Ny från 672 kr