Matematik - ett grundämne
ISBN9789185143191
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareGöran Emanuelsson, Lillemor Emanuelsson, Berit Bergius, Ronnie Ryding
Publiceringsår2011-08-01
FörlagGöteborgs Universitet NCM
Antal sidor304
SpråkSvenska

Häftad • 2011-08-01

Matematik - ett grundämne

av Göran Emanuelsson, Lillemor Emanuelsson, Berit Bergius och Ronnie Ryding

 • ISBN: 9789185143191
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-08-01
 • Förlag: Göteborgs Universitet NCM
 • Antal sidor: 304
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -73% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Calle J
  156 kr

  Bra skick

Om Matematik - ett grundämne

Boken Matematik - ett grundämne släpptes år 2011 och är skriven av Göran Emanuelsson, Lillemor Emanuelsson, Berit Bergius och Ronnie Ryding.

Den består av 304 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Göteborgs Universitet NCM.

Köp Matematik - ett grundämne begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 423 kr (73%) mot att köpa den ny hos Akademibokhandeln.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Matematik - ett grundämne tar upp undervisning för elever 6 - 10 år. Fokus är hur alla elever i förskoleklass och i åk 1 - 3 kan få möta grundläggande matematik på ett meningsfullt sätt. I boken medverkar 54 inspiratörer på 304 sidor med ett stort antal aktiviteter för klassrumsbruk. Varje kapitel börjar med en redaktionell inledning som kan laddas ned. Där beskrivs bakgrund, motiv för urval och ges korta presentationer av artiklarna. Materialet är tänkt för kompetensutveckling och lärarutbildning - individuellt och kollektivt, i vardagsarbete och i kurser. Matematik - ett grundämne är en bok fylld av inspirerande, kreativa idéer och konkreta, välgrundade förslag till utveckling av matematiken i tidiga skolår! Det är där elevers intresse, förståelse och kunnande grundas. De flesta barn har goda förutsättningar. Deras nyfikenhet på och lust att lära matematik är stor. Det är en härlig utmaning för alla som undervisar i matematik att ta vara på unga elevers möjligheter. Här strävar vi efter att ge ytterligare referenser till aktuell, relevant litteratur och idérika webbadresser. Vi välkomnar exempel på användning i skolors lokala utvecklingsarbete, i högskolekurser och studiecirklar. Välkommen med frågor om och synpunkter på Matematik - ett grundämne eller användning av de exempel och idéer som beskrivs! Kom gärna med kompletterande förslag och aktiviteter!

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 156 kr   Spara 73% mot nypris
Ny från 579 kr