Matematik 5000 Kurs 2a Röd & Gul Lärobok
ISBN9789127423633
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareLena Alfredsson
Publiceringsår2012-11-09
FörlagNatur & Kultur
Antal sidor277
SpråkSvenska

Häftad • 2012-11-09

Matematik 5000 Kurs 2a Röd & Gul Lärobok

av Lena Alfredsson

 • ISBN: 9789127423633
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-11-09
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Antal sidor: 277
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 6 säljare -75% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nicole J
  167 kr

  Väl använd

 • Mohammad S
  309 kr

  Bra skick

 • Emilia P
  359 kr

  Bra skick

 • Anchal B
  409 kr

  Bra skick

 • Sara E
  459 kr

  Ny

 • Malin K
  459 kr

  Bra skick

Om Matematik 5000 Kurs 2a Röd & Gul Lärobok

Boken Matematik 5000 Kurs 2a Röd & Gul Lärobok släpptes år 2012 och är skriven av Lena Alfredsson.

Den består av 277 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur.

Köp Matematik 5000 Kurs 2a Röd & Gul Lärobok begagnad från en av 6 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 399 kr (75%) mot att köpa den ny hos Akademibokhandeln.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Matematik 5000 är ett läromedel som ger dina elever bästa möjliga förutsättningar för att nå sina mål, oavsett om ni väljer att jobba med tryckta eller digitala läromedel. Matematik 5000 ger eleverna mycket goda möjligheter att utveckla alla förmågor och samtidigt nå kunskapsmålen tack vare en stor variation av arbetssätt, frågeställningar och uppgiftstyper.Gör det lätt att variera undervisningenI Matematik 5000:s läroböcker finns några återkommande inslag:* Aktivitet, Historik och Tema* Problemlösning* Kan du det här?* Blandade övningar* Repetition* Svar, ledtrådar och lösningar* Appendixet "Förmågor och bedömning" till Blandade övningar, i boken och/eller på webbenProgramanpassat innehållI Matematik 5000 har samtliga böcker fokus på att knyta an exempel och övningar till programmens karaktärsämnen.Röd respektive Gul serieRöd och Gul serie för yrkesprogrammen samt introduktionsprogrammen följer kurserna i a-spåret. För kurs 1 finns två olika läroböcker för yrkesprogrammen: Kurs 1a Röd för de serviceinriktade yrkesprogrammen samt Kurs 1a Gul för de tekniskt inriktade yrkesprogrammen. För kurs 2a finns Kurs 2a Röd & Gul lärobok.Basböcker på grundläggande nivåTill Kurs 1a Röd och Kurs 1a Gul finns även två parallella basböcker, Kurs 1a Röd Bas respektive Kurs 1a Gul Bas. Basböckerna är nedkortade versioner av de ordinarie läroböckerna och är avsedda för elever som behöver en tydligare framställning med fokus på kursens grundläggande matematik. Kurs 1a Röd Bas kan med fördel också användas på introduktionsprogrammen.Studiestöd på modersmål Till Röd 1a finns det studiestöd på modersmål som riktar sig till nyanlända elever och elever som endast har nybörjarkunskaper i svenska. Det består av en studiehandledning i ljudboksform kopplat läromedlet. Studiestödet är på elevens modersmål och hjälper eleven tillgodogöra sig lärobokens innehåll.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 130 kr   Spara 75% mot nypris
Ny från 529 kr