Matematik 5000 Kurs 1bc Vux Lärobok
ISBN9789127435056
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareLena Alfredsson
Publiceringsår2013-08-14
FörlagNatur & Kultur
Antal sidor460
SpråkSvenska

Häftad • 2013-08-14

Matematik 5000 Kurs 1bc Vux Lärobok

av Lena Alfredsson

 • ISBN: 9789127435056
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-08-14
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Antal sidor: 460
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare -54% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Azer S
  259 kr

  Bra skick

 • Anastacia M
  250 kr

  Väl använd

 • Felicia N
  319 kr

  Bra skick

 • Nicolette E
  359 kr

  Ny

 • Anna O
  409 kr

  Ny

Om Matematik 5000 Kurs 1bc Vux Lärobok

Boken Matematik 5000 Kurs 1bc Vux Lärobok släpptes år 2013 och är skriven av Lena Alfredsson.

Den består av 460 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur.

Köp Matematik 5000 Kurs 1bc Vux Lärobok begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 273 kr (54%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Matematik 5000 är ett läromedel som ger dina elever bästa möjliga förutsättningar för att nå sina mål, oavsett om ni väljer att jobba med tryckta eller digitala läromedel. Matematik 5000 ger eleverna mycket goda möjligheter att utveckla alla förmågor och samtidigt nå kunskapsmålen tack vare en stor variation av arbetssätt, frågeställningar och uppgiftstyper.Gör det lätt att variera undervisningenI Matematik 5000:s läroböcker finns några återkommande inslag:* Aktivitet, Historik och Tema* Problemlösning* Kan du det här?* Blandade övningar* Repetition* Svar, ledtrådar och lösningar* Appendixet "Förmågor och bedömning" till Blandade övningar, i boken och/eller på webbenProgramanpassat innehållI Matematik 5000 har samtliga böcker fokus på att knyta an exempel och övningar till programmens karaktärsämnen.För VuxVux-böckerna täcker in både b- och c-spåret i matematik Kurs 13. Böckerna uppmuntrar till många gemensamma aktiviteter och diskussioner. Samtidigt har de fokus på att eleverna själva ska kunna värdera, bedöma och testa sina kunskaper som t.ex. i Kan du det här?, Diagnos och Repetition. Extra diagnoser ges också i anslutning till avsnittet Repetition. Dessutom har Svar, ledtrådar och lösningar utökats med fler ledtrådar och lösningar jämfört med gymnasieböckerna.För BasåretFör naturvetenskapligt och tekniskt basår finns boken Kurs 3c Basåret. Den här boken riktar sig till elever som har läst a- eller b-spåret t.o.m. kurs 2 och vill fortsätta med c-spåret. Boken repeterar främst algebra-, geometri- samt funktionsinnehållet och kompletterar c-spåret upp till och med kurs 3c, så att man enkelt kan fortsätta med Kurs 4 Blå lärobok.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 234 kr   Spara 54% mot nypris
Ny 507 kr