Matematik 4000 Kurs CD Blå Lärobok
ISBN9789127417045
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareLena Alfredsson, Patrik Erixon, Hans Heikne, Anna Palbom
Publiceringsår2009-05-28
FörlagNatur & Kultur
Antal sidor496
SpråkSvenska

Häftad • 2009-05-28

Matematik 4000 Kurs CD Blå Lärobok

av Lena Alfredsson, Patrik Erixon, Hans Heikne och Anna Palbom

 • ISBN: 9789127417045
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-05-28
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Antal sidor: 496
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 12 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lenny N
  109 kr

  Bra skick

 • Douglas B
  159 kr

  Bra skick

 • Anna B
  209 kr

  Bra skick

 • Ingrid W
  259 kr

  Bra skick

 • Risto K
  259 kr

  Bra skick

 • Okan S
  309 kr

  Bra skick

 • Elias H
  270 kr

  Ny

 • Martin L
  409 kr

  Bra skick

 • Viktor S
  409 kr

  Bra skick

 • Elias H
  388 kr

  Bra skick

 • Terese A
  459 kr

  Ny

 • Robert L
  489 kr

  Bra skick

Om Matematik 4000 Kurs CD Blå Lärobok

Boken Matematik 4000 Kurs CD Blå Lärobok släpptes år 2009 och är skriven av Lena Alfredsson, Patrik Erixon, Hans Heikne och Anna Palbom.

Den består av 496 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur.

Köp Matematik 4000 Kurs CD Blå Lärobok begagnad från en av 12 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Variation Kommunikation Trygghet Matematik 4000 är ett väl beprövat och flexibelt läromedel, inte minst tack vare aktiviteterna Upptäck, Undersök, Diskutera och Laborera. Tillsammans med Blandade övningar, Utredande uppgifter och mer kommunikativa övningsuppgifter gör dessa inslag att eleverna får möjlighet att kommunicera matematik både språkligt och skriftligt. Annat som inspirerar till varierade arbetssätt är Teman, Historikavsnitt med frågeställningar och Problem för alla. Ett läromedel för alla Blå bok är främst avsedd för NV/TE och Grön bok för SP/ES samt vux. Röd bok är speciellt framtagen för yrkesprogrammen. Lätta att överblicka Böckernas innehåll är lätt att få grepp om tack vare en tydlig pedagogisk struktur och 4-färgslayout. Teorin utgår oftast ifrån ett konkret exempel och framställs på ett elevnära språk i aktuella vardagssituationer. Att få träna på att utvärdera olika lösningar till ett problem, förklara tankegångar och motivera sina svar är väsentligt för att stärka förståelsen för nya matematiska begrepp och för att ge en bra grund inför fortsatta studier. Den hjälper eleverna att förstå och upptäcka matematiken, tillsammans eller på egen hand. Lösta uppgifter belyser det viktigaste och följs i Röd och Grön bok av självdiagnosen Kan du det här? som lotsar fram eleverna till övningsuppgifter på rätt nivå. Dessa är normalt fördelade på grundläggande nivå (inför a) samt a-, b- och c-nivå. I Blå bok fi nns istället för Kan du det här? något fl er övningsuppgifter på a-nivå. För de mer motiverade eleverna fi nns också Utmaningar och/eller övningar för symbolhanterande räknare. Kompletterande material Till Kurs A Röd respektive Grön lärobok finns en gemensam lärarhandledning. Den innehåller didaktiska kommentarer till bokens olika inslag samt Aktiviteter, Diagnoser och Prov med uppföljningar. Matematik 4000 Kurs A Online Tillsammans med en interaktiv skrivtavla (IST) blir våra specialanpassade digitala läromedel kraftfulla verktyg i din undervisning. De praktiska tillämpningarna för IST följer de olika läroböckernas utseende och innehåll. Med interaktiva verktyg och bokens lösta uppgifter lätt tillgängliga direkt på din tavla, blir det enkelt att ha inspirerande och pedagogiska genomgångar tillsammans med eleverna. Du som saknar interaktiv skrivtavla men kanske har tillgång till dataprojektor, har också stor nytta av de digitala produkterna till Matematik 4000. Med Matematik 4000 kurs A Röd & Grön Online får du variation i undervisningen och kan genomföra både roliga och pedagogiska genomgångar med hela klassen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr