Maskinelement
ISBN9789147052738
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareKarl-Olof Olsson
Publiceringsår2006-05-12
FörlagLiber AB
Antal sidor544
SpråkSvenska

Häftad • 2006-05-12

Maskinelement

av Karl-Olof Olsson

 • ISBN: 9789147052738
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-05-12
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 544
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Matilda N
  303 kr

  Ny

 • Lina E
  359 kr

  Bra skick

Om Maskinelement

Boken Maskinelement släpptes år 2006 och är skriven av Karl-Olof Olsson.

Den består av 544 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Maskinelement begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 303 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Maskinelement är avsedd som lärobok i ämnet maskinelement för blivande civil- och högskoleingenjörer. Läs mer Boken behandlar de vanligaste elementen, hur de fungerar, vad de används till och, framför allt, hur de kan analyseras. Den bygger både på forskningsrön och på praktisk erfarenhet. Boken består av huvuddelarna: - Inledning och allmänt - Förband - Rotorers element - Transmissioner - Övningar I denna andra upplaga har övningsmaterialet med tillhörande lösningar och svar utökats väsentligt. Därtill är bildmaterialet förbättrat och formgivningen moderniserad. Om författarna KARL-OLOF OLSSON är tekn. dr från Chalmers. Han har varit professor i maskinkonstruktion vid Linköpings universitet 1987-2001 och där gjort sig känd som en skicklig lärare. Innan dess var han10 år på STAL-LAVAL (numera Siemens) och 10 år på SKF med olika uppgifter inom forskning och produktutveckling. Han är också en internationellt erkänd forskare inom områdena tribologi och rotordynamik.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 303 kr