Marknadsrätten : en introduktion
ISBN9789139205692
Upplaga5
FormatHäftad
FörfattarePer Jonas Nordell
Publiceringsår2010-10-06
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor149
SpråkSvenska

Häftad • 2010-10-06

Marknadsrätten : en introduktion

av Per Jonas Nordell

 • ISBN: 9789139205692
 • Upplaga: 5
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-10-06
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 149
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ida N
  99 kr

  Bra skick

 • Emelie B
  129 kr

  Bra skick

 • Jansa V
  159 kr

  Ny

 • Ronja N
  209 kr

  Bra skick

Om Marknadsrätten : en introduktion

Boken Marknadsrätten : en introduktion släpptes år 2010 och är skriven av Per Jonas Nordell.

Den består av 149 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Marknadsrätten : en introduktion begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 99 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

"Marknadsrätten. En introduktion" är en grundläggande lärobok med särskild tonvikt på den svenska marknadsrättens kärnområden – konkurrens- och marknadsföringslagstiftningen. Boken tar också upp annan marknadsrelaterad lagstiftning liksom systemen för näringslivets självreglering på marknaden. Gällande svensk rätt sätts den in i ett såväl historiskt som vidare europeiskt och internationellt marknadsperspektiv. Denna åttonde upplaga har framför allt reviderats och uppdaterats med avseende på de förändringar som har skett genom den nya personuppgiftsförordningen (GDPR), som ersätter personuppgiftslagen, den nya lagen om tobak och liknande produkter som ersätter tobakslagen samt den nya spellagen som har ersatt den tidigare lotterilagen. Uppdateringar har därtill gjorts bland annat med hänsyn till utvecklingen i rättspraxis. Boken är i första hand tänkt att användas som kurslitteratur inom jurist- och civilekonomutbildning, men vänder sig även till advokater, bolagsjurister och alla som arbetar med konsumenträtt, reklam och marknadsföring.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 99 kr
 Letar efter nypriser..