Marknadsföring - kort och gott
ISBN9789147112258
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareAnders Parment
Publiceringsår2015-03-16
FörlagLiber AB
Antal sidor224
SpråkSvenska

Häftad • 2015-03-16

Marknadsföring - kort och gott

av Anders Parment

 • ISBN: 9789147112258
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-03-16
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 224
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 1 säljare -55% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Adelina K
  209 kr

  Bra skick

Om Marknadsföring - kort och gott

Boken Marknadsföring - kort och gott släpptes år 2015 och är skriven av Anders Parment.

Den består av 224 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Marknadsföring - kort och gott begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 184 kr (55%) mot att köpa den ny hos Bookoutlet.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Marknadsföring – kort och gott ger dig en kortfattad och insiktsfull överblick av marknadsföringsområdet.Läs merMed den här boken behöver du inte en 1000-sidig introduktionsbok, som är sprängfylld med case och instuderingsfrågor. Du lär dig här alla centrala begrepp och modeller som gör dig delaktig i marknadsförarens språk och tänkesätt – till exempel segmentering, marknadskommunikation och konsumentbeteende. De grundläggande teorierna behandlas och nya, utmanande perspektiv presenteras.Om författarnaAnders Parment, ek.dr, är lärare och forskare vid Stockholm Business School, Stockholms universitet. Han har skrivit ett tjugotal böcker och ett tiotal artiklar om olika aspekter av marknadsföring.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 150 kr   Spara 55% mot nypris
Ny från 334 kr